ssd
mail

Despre companie

SC GEN&IUL TRADING

a fost înfiinţată în anul 2004, având activitatea de bază în domeniul Instalaţiilor Electrice.

Se doreşte a fi o organizaţie preocupată continuu de extinderea domeniilor în care activează, ajungând în prezent să poată oferi servicii conform cu standardele de calitate, în următoarele domenii:
→ consultanţă tehnică de specialitate
→ proiectare şi execuţie instalaţii electrice
→ industriale şi civile
Serviciile noastre sunt rapide şi flexibile, oferind clienţilor soluţii complete la preţuri competitive, fără a afecta calitatea lucrărilor.
Echipa noastră este capabilă să lucreze cu termen-limită, pe întreg teritoriul României.
Investim în dezvoltarea continuă a angajaţilor noştri, pentru a fi mereu la curent cu toate noutăţile din domeniu, asigurând activităţii noastre cel mai înalt grad de transparenţă.

sis
Sisteme fotovoltaice
dosar
Preturi fara concurenta
iluminat
Consultanta tehnica gratuita
insta
Montaj rapid cu personal specializat

Societatea deţine:

Atestat de tip C1A, pentru “proiectarea şi executarea de instalaţii electrice interioare pentru construcţii civile şi industriale, branşamente aeriene şi subterane la tensiunea nominală de 0,4 kV”.

Atestat de tip C2A, pentru “executare de linii electrice, aeriene şi subterane, cu tensiuni nominale de 0,4 kV-20 kV şi posturi de transformare cu tensiunea nominală superioară de cel mult 20 kV ”.

Pe langa aceste atestate GEN&IUL TRADING detine si certificatele ISO 9001:2015 de implementare a Managementului Calitatii si ISO 14001:2015 de implementare a Managementului de Mediu pentru toate activitatile pe care le intreprinde.

IMG 20230911 WA0033

GENEREAZĂ ENERGIE PROPRIE

Alege să alimentezi casa cu propria energie electrică produsă de un sistem fotovoltaic bine dimensionat și bucură-te de avantajele acestuia, reducând considerabil factura și nivelul dioxidului de carbon din atmosferă. 

Devenind prosumator ai avantajul de a consuma prioritar propria energie! Un autoconsum ridicat pe perioada zilei va face din investiția într-un sistem fotovoltaic cea mai bună alegere.

Pentru cel puțin 25 de ani!

Energia produsă de un sistem fotovoltaic bine dimensionat poate asigura o cantitate importantă din energia necesară, reducând considerabil factura și nivelul dioxidului de carbon din atmosferă. Surplusul de energie poate fi stocat sau livrat în rețeaua națională.

Devenind prosumator ai avantajul de a consuma prioritar propria energie! Un autoconsum ridicat pe perioada zilei va face din investiția într-un sistem fotovoltaic cea mai bună alegere.

Pentru cel puțin 25 de ani!